Advocatenkantoor Van Dijk | Advocaat Barneveld | Tarieven
Onze uurtarieven zijn scherp en concurrerend. Wij bespreken graag met u op basis van welke voorwaarden wij voor u aan de slag mogen. Meer informatie? Klik hier.
15411
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15411,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Tarieven

Tarieven

Onze uurtarieven zijn scherp en concurrerend. Wij bespreken graag met u op basis van welke voorwaarden wij voor u aan de slag mogen.

Wij houden van transparantie. Wij geven u graag vooraf inzicht in de te verwachten kosten. Als de opdracht zich hiervoor leent, spreken wij desgewenst met u een vast tarief af. Dit geeft u de mogelijkheid om de te verwachten kosten vooraf te budgetteren.

Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft, bent u in beginsel verzekerd voor de kosten die gemoeid zijn met het inschakelen van een advocaat. In Europese regelgeving en in de rechtspraak is vrij recent uitgemaakt dat u het recht heeft om uw eigen advocaat te kiezen. Wij kunnen vrijblijvend contact opnemen met uw rechtsbijstandverzekeraar om afspraken te maken over de behandeling van uw zaak door ons kantoor.

Het overeen te komen uurtarief wordt vermeerderd met 5% kantoorkosten en BTW. Eventuele kosten van derden (deurwaarder, rechtbank, etc.) worden zonder opslag aan u doorbelast.

Al onze werkzaamheden worden verricht op basis van onze algemene voorwaarden. Daarnaast is onze kantoorklachtregeling van toepassing. Beide documenten zijn te raadplegen via deze site.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om uw zaak voor te leggen. Wij geven u graag inzicht in de haalbaarheid van uw zaak en daarnaast de te verwachten kosten. Een eerste contact is vanzelfsprekend kosteloos.