Advocatenkantoor Van Dijk | Advocaat Barneveld | Over ons
Ons kantoor is gespecialiseerd in het civiele recht. Dat heeft alles te maken met contracten, aansprakelijkheid en schade. Meer informatie? Klik hier.
15407
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15407,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over ons

Kantoor

Advocatenkantoor van Dijk is gespecialiseerd in het civiele recht. Dat heeft alles te maken met contracten, aansprakelijkheid en schade. Een overzicht van de rechtsgebieden waarin wij actief zijn vindt u hier.

Wij zijn een laagdrempelig kantoor waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarbij hechten wij aan een goede relatie met onze klant, iets waar wij veel aandacht aan besteden. Wij verdiepen ons in de vraag die voorligt en wij bepalen samen met onze klant het gewenste einddoel. Ons streven is om dat doel op een zo effectief mogelijk manier te bereiken, zonder allerlei onnodige handelingen.

Wanneer er sprake is van een geschil is het doel in de eerste plaats om er onderling uit te komen. Wanneer dat niet mogelijk blijkt te zijn zal de zaak moeten worden voorgelegd aan de rechter.  Met het voeren van gerechtelijke procedures hebben wij jarenlange ervaring. Wij deinzen niet terug voor complexe zaken. Wij doen er alles aan om uiteindelijk voor onze klant de beste oplossing te krijgen.

Wij werken regelmatig op basis van een vast tarief voor de behandeling van een zaak. Dat is uniek. Als klant hebt u vooraf duidelijk wat de totale kosten zullen zijn.

Onze klantenkring varieert van grote ondernemingen tot kleine mkb-ers. Ook particulieren staan wij graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

MR. W. (WALTER) VAN DIJK

Mr. Walter van Dijk studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Van 2004 tot en met 2009 was hij als advocaat werkzaam bij AssumDelft advocaten in Leusden. Van 2009 tot 2016 was hij als advocaat verbonden aan Van Veen advocaten in Ede. Hierdoor beschikt hij over een flinke dosis ervaring.

Walter staat bekend om zijn oprechte interesse in zijn klant. Daarnaast is hij betrokken met de samenleving, wat tot uiting komt door zijn inzet voor goede doelen. Walter is informeel richting zijn klant, maar – indien de zaak daarom vraagt – hard en zakelijk naar de tegenpartij. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volgt hij jaarlijks tal van cursussen.


Walter van Dijk is lid van:

  • Nederlandse Vereniging voor Procesrecht
  • Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten
  • Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten
  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • Kiwanis Club Barneveld
  • Diverse ondernemersverenigingen

Walter van Dijk staat als advocaat ingeschreven bij de:

Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA)
Prinses Beatrixlaan 5
2595 AK    DEN HAAG
Email: info@advocatenorde.nl